Paul Recuperari: 9.

Recuperari inteligente: Irving 9. Assist Smart 6, Irving 6 Houston: Harden 42 (8/13, 6 / 18 din 3, 8/9 tl), Gordon 32, 15. Paul Recuperari: 9. Assist Capela: Paul-12 Charlotte Hornets Portland Trail Blazers 108-116 Blazers (39-24) continuă să zboare la etajele superioare ale Conferinței de Vest. Împotriva Hornets (29-34) a venit de-a cincea victorie din ultimele 6 meciuri jucate pe drum, cel care este în valoare de trecerea de moment pe Thunder în locul 3 în Occident.

Pentru a aduce un zâmbet la antrenor Stotts crezut că un super-Jusuf Nurkić acolo (26 de puncte, 15 recuperări și 6 pase), impreuna cu co-stele Damian Lillard (23) și Rodney Hood (27), a decis cu cei 21 de puncte în sfertul 4-lea. Peste Charlotte ratează o ocazie de a se întoarce la locul al optulea în Est, plătind scump pentru domeniul pictat în Portland (58 de puncte primite) și împușcarea noapte rea de Kemba Walker (18 puncte cu 5/21 din domeniu) , pierde meciul dintre All-star cu Lillard.

NBA, jumătate din echipa Portland Trail Blazers este blocat în ascensor A Tears – Startul este totul la Portland. McCollum și Lillard începe cu turbo deja, și ghid le la o pauză de 15-2 care a fortat antrenorul Borrego prima dată în caz de urgență. Pansamentul-jos, cu toate acestea, nu pare să funcționeze.

După întoarcerea Blazers continuă să ruleze până la 26-11, care dezvaluie cele mai grave scenarii pentru gazde. Muzica se schimbă odată cu intrarea, bancă, tandemul de miel și de Kaminsky. Rezervele Hornets dețin mâinile colegii, propitiating o parțial 16-6 între 1 și perioada a 2 la -4 (35-31).

Charlotte trăiește o intensitate defensivă, care, cu toate acestea, nu este întotdeauna la maxim: Seth Curry și Nurkic aduce o perna noua avans de 10 puncte (50-40), înainte de loviturile de Kaminsky și Walker care pun piesele și permit Hornets pentru a ajunge în intervalul 56-50. În a doua jumătate motivațiile Portland sunt decisive pentru schimbare: Rodney Hood marchează 20 din cele 22 de puncte Blazers în perioada târzie a 3 și prima jumătate a 4-a, înainte de a părăsi martor Nurkic obișnuită și Aminu, care susține coșul în „sirena finală 114-103 1’42. Când Charlotte ridica steagul alb.

Charlotte: miel 23 (5/9, 4/4, 3, 1/1 tl), Walker 18. Kaminskii 18. Recuperari: Biyombo 9. Assist: Walker Portland 12: Hood 27 (6/8, 3/6 de la 3 , 6/6 tl), Nurkic 26, Lillard 23.

Recuperari: Nurkic 15. Asistări: Nurkic 6, 6 Mc.Collum Andrea Grazioli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

13 noiembrie 2018 – Milano, Filippo Tortu, 20, in acest sezon cu 9 „99 a spart recordul în 100 Mennea. IPP Cine va fi campionul anului la Premiile Journal? Mai întâi trebuie să intre în finală 8. Și apoi a obține consimțământul cititorilor noștri.

Cine este cel mai bun atlet? Pe cine ai excita mai mult? Nu este ușor de a alege, chiar și în acest 2018 plin de victorii, de povești. întoarcere surprinzătoare și foarte salut raiduri. În afară de vârstă, sportul pe care o reprezintă, popularitatea de care se bucură. Dragii mei, eu sunt.

Ia Francesco Molinari: câți dintre voi sunt în dragoste în acest an, desigur, a vedea Chicco domina British Open și Ryder Cup, bate o legenda ca Tiger Woods? Pe punerea verde, Italia a scris pagini interesante, datorită Torino, cel mai bun loc pentru un sport care în 2022 se va vedea cel mai prestigios trofeu din lumea proprie Roma?

Cel mai bun sezon al Bean, liderul listei de bani European Tour, dă autoritate la cererea de a moșteni sceptrul referendumului din 2017 a fost portarul Gigi Buffon. De la Torino la Torino, de fapt.

Unde ai învățat să mergi repede, foarte repede cel mai mare înotător italian, quell’Alessandro Miressi – un gigant 202 cm – fotbal live pe net care după ce a câștigat trei medalii la Campionatele Europene, în care cele mai prestigioase, cum ar fi de aur în 100 de freestyle, este De asemenea, a devenit deținătorul recordului italian la 47 „92, al treilea cel mai mare sezon lung. O probă a lansat, pe scurt, la Jocurile Olimpice, iar in cursa mai aglomerat și mai greu, atât de tânăr și ambițios nu se teme de concurență.

Un Miressi ca provocări, începând cu jocurile video, iar acest referendum Rosea pare să vină la momentul potrivit pentru a rotunji un an de neuitat. fotografii de folie – și nu ar putea cere mai mult de vară, de asemenea, un alt personaj, The scrimer Alessio Foconi, care, în China a câștigat un aur memorabil, reînnoindu marea tradiție a gardului albastru. Un băiat mi-a venit la momentul potrivit, chiar în anul, la 28 de ani, atunci când cariera sa va plasat întotdeauna la o răscruce de drumuri: eșantion sau neterminat?

Foconi capturat moment. După cum Vincenzo Nibali în Milano-Sanremo. Omul în stafete încă merge puternic cu candidați magnifice de cotitură în om de o zi de primăvară Classicissima, care ar putea permite ca el să se întoarcă între Omul a candidaților revistei Anul încă din 2017 că săgeata – de la ciclism la atletism, regina sportului olimpic este din nou protagonistul, dincolo de europeni, datorită unui sprinter ca Philip Tortu, milanez a devenit la 22 iunie la Madrid primul italian pentru a sparge „bariera 10 în 100 de metri : douăzeci de ani, repezindu în 9 „99, a șters înregistrarea, prin urmare, de italian Pietro Mennea de 10 ’01 care a rezistat din 1979.

Evan Annals, o ucidere, care este independentă de orice altceva, inclusiv medalii. Este o stea care strălucește acum în firmamentul la nivel mondial, mereu în căutarea pentru sprinter alb ca răspuns la puterea neagră. Pentru Tortu un punct de plecare prestigios în cariera sa.

Niciodată nu pare să se încheie, cu toate acestea, cariera Lanfranco Dettori, legendarul de 47 de ani, Frankie că, după 2017, unde a devenit primul pilot pentru a triumfa pentru 5 ediții Prix de l’Arcul de Triumf, 7 octombrie, 2018, în Paris, a făcut șase în cele mai prestigioase galopul de testare din lume și de echitatie mereu același cal, Activare. O combinație fantastică față de cincizeci de mii de spectatori într-o cursă de 30 de ori mai aglomerat.

Conducerea lui pare deja de neatins. Dovi merge – de asemenea, anul de Andrea Dovizioso în MotoGP trebuie să fie încadrată: treizeci-Romagna Ducati cu 3 victorii (inclusiv Misano) și 8 podiumuri înainte de Valencia, se află în spatele în clasamentul mondial doar spaniolul Marc Marquez și înainte de Valentino Rossi.

Deținătorul recordului Grand Prix începând cu 2002 (275), un an în urmă Premiile Journal triumfat în secțiunea Exploit. Și vorbind de confirmări, în oboseala schi, Federico Pellegrino a pus sigiliul pe senzaționale celor patru ani cu argintul olimpic în tehnica de sprint clasic, el este campion mondial al tehnicii libere Sprint. Valea Aosta este aproape un mod vechi, oamenii de schiori care a restaurat mândrie și mândrie. Fiind vice-campion al lumii consolidează rolul de lider.

El va deveni, de asemenea Premiile Journal? Acum este de până la tine să voteze pentru ei. Stefano Arcobelli  @ sarcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

05 februarie 2019 – Milano Sosirea rus și albastru crește o medalie de prada din Italia Campionatele Europene de la Barcelona 2010. Cu ultima descalificarea retroactivă rusă pentru dopaj, a patra de grenot libania în 400 (cu 50 „43 ) a devenit al treilea, cu a șasea oră Marta Milani și Kseniya Ustalova și Antonina Krivoshapka, alt rus, primul și al doilea. Printre cei doisprezece suspendat tocmai a anunțat că este, de asemenea, Tatyana Firova, apoi de aur.

Rusul este descalificat timp de patru ani de la 09 iunie 2016 și rezultatele obținute între 20 august 2008 și 31 decembrie 2012 sunt anulate.

Leave a Reply

Close Menu